U bent hier: Home / De Sociale Coordinatie van Vorst / Aankondigingen / Je wilt een aankondigingen te zien?

Je wilt een aankondigingen te zien?

 

"Beste,
Het project "Weg met discriminatie" van Almanar vzw loopt ten einde, graag nodigen we u uit op het eindfeest. De feestelijheden zullen plaats vinden op zaterdag 14 december 2013 in het cultureel centrum Ten Weyngaert om 15uur. In bijlage vindt u de uitnodiging.
Wij hopen op uw talrijke aanwezigheid,
Met vriendelijke groeten,"

Gc Tenweyngaert
rue des Alliés, 54
1190 Forest

O2/346.17.71


 

"Geachte werkers van sociaal of geestelijke gezondheid sectoren,

Inschrijvingen voor de SMES-B intervisies cyclus, 2013-2014, zijn nu geopend, tot en met 31 oktober!

De Intervisies zijn een proces van co-constructie van een intersectoriele praktijk tussen de sociale sector en de sector van de geestelijke gezondheidszorg. Het betreft een gesloten groep (een tiental medewerkers) die begeleid wordt door twee animatoren uit elk van de sectoren. De groep bespreekt "casus" waargenomen door de deelnemers als ingewikkeld door de verstrengeling van sociale en psychische problemen.

De Intervisie is een engagerend proces waarbij de medewerker een problematische situatie voorstelt. Het vertrouwelijke karakter van de behandelde situaties en het respect zowel van de deelnemers als van de instellingen liggen aan de basis van het Intervisiewerk.

Locatie:
De groep komt 8 maal/jaar . Een Intervisiesessie duurt 3 uur (inclusief een bezoek aan de instelling die de groep verwelkomt – rondtrekkende groep).

Praktische Informatie:
Inschrijvingen worden officieel geregistreerd na het versturen van het inschrijfformulier en de betaling van een bedrag van € 120. Zend ons een email (coordinationreseau@smes.be) en we zullen u de inschrijfformulier zenden."

Smes-B
coordinationreseau@smes.be
Tél: 0473 37 11 90

 

Document acties